Centrul de Carieră

Despre noi

Centrul de carieră e un spațiu de dezvoltare personală și profesională. Sau asta ar fi explicația aprobată de departamentul de marketing:) 

De fapt, Centrul de Carieră e un spațiu în care se favorizează conștientizarea și schimbarea. 

E un loc în care găsești abordări noi, adaptate vremurilor noastre pentru dezvoltarea ta profesională și personală.

Andra, fondatoarea Centrului și a Școlii de HR, e un People Advocate dedicat dezvoltării umane. Abordarea ei unică în România, vine din experiența ei (de peste 10 ani in HR și peste 4000 de candidați angajați sau consiliati profesional), îmbinată cu pasiunea ei pentru comportamentul uman.

Modul în care oamenii se raportează la viață, muncă, dezvoltare e acum mai provocat ca oricând. Oamenii se simt singuri și debusolați în aventura de a găsi un job, într-o piață a muncii ce pare că nu oferă nici o credibilitate.

Așa se face că, Centrul de Carieră devine o sală… de antrenamente profesionale, unde poți găsi :

 • materiale gratuite care să te ajute în dezvoltarea profesională
 • workshopuri despre cum să-ți găsești ADNul profesional
 • programe accesibile despre cum să-ți faci strategie și design de carieră
 • consiliere profesională și educație vocațională
 • programe de mentorat în varii industrii
 • discuții antrenante despre standardele de muncă sănătoase la care e cazul să aderăm

…. și multe alte surprize 😀

“Ceea ce faci azi pentru dezvoltarea carierei tale, decide cât de valoros vei fi ca profesionist în piața muncii în 3-5-10 ani de acum încolo”

Andra Pintican

Cum va suna povestea Centrului de Cariera peste 20 de ani?

Cândva demult erau milioane de români care munceau până la epuizare, pe salarii sub valoarea lor, practicând meserii cu care nu se identificau.

În fiecare zi se trezeau mâhniți că se duc iar la un job ce nu îi reprezintă, în medii care îi suprasolicitau și îi depersonalizau. Într-o zi au aflat despre Design de Carieră, un program de dezvoltare profesională ce le oferea o perspectivă de viitor, de viață și carieră, așa cum meritau. 

Datorită acestui program și Centrului de Carieră, sute, mii, zeci de mii de oameni au reușit să își aleagă meseriile ce îi reprezentau cu adevărat, să muncească sănătos și cu drag și să aibă împlinirea muncii lor.

Datorită acestor schimbări au reușit să trăiască împlinit, să fie fericiți și prezenți în viața lor și să nu mai lase munca să le domine viața personală

Până când într-un final un milion de români au învățat să muncească sănătos, să aleagă meserii conform identității lor și să facă strategii de carieră sustenabile.

Doar așa s-a produs schimbarea mult așteptată în România pentru că generațiile următoare au învățat de la actuala generație de părinți să se raporteze sănătos la muncă, să își trăiască viața împliniți și energizati (nu epuizați) de muncă, contribuind astfel activ la evoluția societății.

Pregătit de schimbare?

Despre Andra

Superhugs! 

Eu sunt Andra, fondatoare Scoala de HR și Centru de Carieră. Am ajuns HR din întâmplare și eram convinsă că munca trebuie să fie grea, pe bani puțini și mereu în folosul altora.

Treaba asta m-a dus în două burnout-uri și multe drame profesionale până când mi-am dat seama că viața și cei din jur mă controlează pe mine, iar eu nu am niciun cuvânt de spus în viața mea.

În acel moment am decis că eu vreau să dau tonul în viața mea și că pot să am o meserie conform identității mele dacă o să am o strategie de dezvoltare de carieră bine pusă la punct.

Călătoria mea a început acum 2 ani cu un plan de carieră pentru următorii 5. Am realizat deja 80% din el. Crearea de cursuri menite să îi ajute pe oameni să abordeze viața strategic este următorul meu milestone din plan.

Programul acesta e parte din misiunea mea de a ajuta 1 milion de români să își aleagă meserii conform identității lor și să lucreze conform unor standarde de muncă sănătoase.

0 +
Candidati angajati sau consiliati profesional
0 +
Sesiuni de training livrate

Proiecte demarate de Andra în ultimii ani:

Șefi versus Lideri în România, un proiect menit să scoată la lumină efectele nocive ale “sefismelor românești” din organizații, prin intervievarea a peste 1000 de angajați din România

Comunitatea de educație vocațională de pe FB, Scoală de HR, ce a adunat 3700 de tineri pasionați, dornici să își dezvolte o cariera sănătoasă. Peste 2500 de tineri au primit acces GRATUIT la programe de inițiere în diferite meserii și educație vocațională

Școala de HR lansează programe de dezvoltare pentru oamenii de HR și liniile de management din organizații

Monday, un program de 30 de zile de antrenamente mentale și instrumente pentru a prelua controlul asupra vieții noastre, urmat până acum de peste 2000 de persoane

Grow HR, program de mentorat dedicat tinerilor pasionați de resurse umane în urma căruia peste 50 de juniori și-au găsit primul job în HR

Unlock Change, cel mai complex program de dezvoltare profesională și personală live, ce a ajutat mai mult de 200 de oameni să se descopere cu adevărat

Înființare ONG Tineri ambițioși prin care se oferă acces gratuit la educație vocațională liceenilor din medii defavorizate

Manifestul Standardelor de Munca în România

 • Centrul de Carieră Student -Un MasterMind Program de un an pentru dezvoltare carieră dedicat tinerilor din comunitatea Școala de HR
 • Centrul de Carieră – programe strategie de viață și design de carieră
 • 1000 – Grup de inițiativă civică pentru reformarea educației românești
 • Meserii cu rost – proiect dedicat meseriilor pe cale de dispariție
 • Genie’s land – camping experiential pentru reconectare cu sinele adevărat
 • Ghid de Reconversie profesională – o carte cu toate informațiile necesare celor ce vor să se reinventeze profesional

Cele mai bine vandute programe: