Pregătit să te desparți de durere ? De viața grea și “fără noroc”?

Unlock Change pentru o viață așa cum MERIȚI!

Un program complet de recalibrare în toate ariile vieții tale!

Peste 75% din românii cu vârste cuprinse între 24 -41 declară că au suferit de burnout și că munca le afectează calitatea vieții personale.

Cred că mă încadrez relaxat și eu în această categorie. 

Acum 8-9 ani eram dependentă de muncă, convinsă că viața e grea, plină de încercări ce parcă nu se mai terminau. 

Oricât aș fi schimbat joburile, oricât de mult aș fi muncit, eram mereu în același “film”: fără bani, neapreciată la locul de muncă, un părinte obosit și absent de cele mai multe ori.

Să mai spun că nu aveam nici cea mai vagă idee despre ce presupune să “ai grija și de tine” ? 

Pentru mine treaba asta era un SF ieftin. Totul era despre muncă. Și mai multă muncă.

Ai crede că la cât de dedicată eram jobului meu, câștigurile erau pe măsură.

Dar nu prea…

Avem “un talent” în a alege companiile cu cele mai toxice medii de lucru. Acolo unde exploatarea era la ea acasă. 

Evident, picând din lac în puț, trăiam cu impresia că “exact așa e toată lumea. Bine zicea mama că toți-s o apă și-un pământ” 🙂

Ce nu știam eu la vremea aia despre mine era că acționăm conform unui model mental și alegeam să văd doar o fațetă a realității.

Cam așa e: unii văd o albină și recepționează doar pericol, alții văd albina și se gândesc la miere.

Eu eram genul acela de persoană, condusă de anxietatile ei și credeam că nefericirea e o stare de drept, ca o pecete cu care te naști și conform căreia va trebui să trăiești toată viața.

Cum arăta viața mea?

 • Luam mereu decizii din frica de eșec, de a nu fi în pericol
 • Orice decizie venea la pachet cu întrebarea: “Dar oare..am făcut bine?”
 • Munceam mult și mă odihneam extrem de puțin (mă ajuta și vârsta :D)
 • Credeam că “așa sunt eu, n-am noroc”
 • Credeam că “așa e lumea, rea și plină de pericole”
 • Credeam că “așa e viața, grea și fără momente de respiro”
 • Lucram în medii toxice, în care făceam 3-4 joburi pe bani de …juma’ de job
 • Visam noaptea rapoarte și mă gândeam non-stop la faptul că “trebuie să fac bani”
 • Habar nu aveam dacă îmi plăcea ceva…nu prea aveam eu timp de “pasiuni”
 • Eram un părinte epuizat și fără gram de energie după o zi de lucru de 10-12 ore

… nu e de mirare că până la 30 de ani am fost în burnout de două ori. Starea mea de sănătate s-a deteriorat tot mai mult.

Aș vrea să vă spun că a fost un moment salvator în care deodată m-am trezit la adevărata mea viață.

Nu am avut genul acesta de experiență. 

Nu a fost un moment în care mi-am dat seama că tot ceea ce gândesc eu despre mine și despre viață….determină cine sunt și cum va fi viața mea și totul s-a rezolvat, ca prin magie.

La mine au fost 4-5 ani de terapie, programe de dezvoltare personală, coach-i internaționali și muuuulteee decizii ce îi făceau pe cei din jur să creadă că am luat-o razna.

Însă vă pot spune că a fost un moment în care mi-am dat seama că așa nu mai pot. Că sigur dacă fac ce am făcut și până acum…nu voi obține rezultate diferite.

Și destul de greu ….am decis, în timp, că vreau să mă despart de durere și frică.

A fost greu pentru că toată viața mea DOAR ATÂT AM VĂZUT.

Mulți din cei din jurul meu trec prin experiențe similare pentru că NU știm exact ce înseamnă să trăim și să muncim conform identității noastre.

Dacă ești unul din oamenii care SIMT că pot să primească mai mult de la viața lor, dar pur și simplu nu știu cum să obțină altceva…

…..pentru tine am creat programul Unlock Change, astfel încât să te ajut să:

 • Descoperi cine ești cu adevărat
 • Înțelegi care sunt modele tale mentale
 • Identifici și să recadrezi credințele limitative
 • Înveți să te raportezi corect în relațiile personale și profesionale
 • Să îți creezi o viziune de viață
 • Să te eliberezi de blocajele emoționale
 • Să te conectezi cu Sinele tău Adevărat
 • Să îți găsești IKIGAIul, DHARMA sau scopul în viață.
 • Să îți construiești încrederea financiară pentru viața dorită

Dacă Design de Carieră te-a ajutat să îți clarifici direcția profesională, e momentul acum să te ocupi și de celelalte 7 arii ale vieții tale!

Programul
Unlock Change

Un program complet de recalibrare în toate ariile vieții tale!

Ce obții dacă parcurgi Unlock Change​

Plan dezvoltare personală

Viziune de viață

Plan Social

Relatii armonioase

Plan Familial

Iubire profundă

Plan Financiar

Încredere Financiară

Plan Carieră

Meserie aliniată cu Misiunea ta

Plan spiritual

Conectarea cu sine

Plan sănatate

Vitalitate și stare de bine

Plan Contributie

Ce diferență vei face în societate

Cine sunt eu?

Superhugs! 

Eu sunt Andra, fondatoare Scoala de HR și Centru de Carieră. Am ajuns HR din întâmplare și eram convinsă că munca trebuie să fie grea, pe bani puțini și mereu în folosul altora.

Treaba asta m-a dus în două burnout-uri și multe drame profesionale până când mi-am dat seama că viața și cei din jur mă controlează pe mine, iar eu nu am niciun cuvânt de spus în viața mea.

În acel moment am decis că eu vreau să dau tonul în viața mea și că pot să am o meserie conform identității mele dacă o să am o strategie de dezvoltare de carieră bine pusă la punct.

Călătoria mea a început acum 2 ani cu un plan de carieră pentru următorii 5. Am realizat deja 80% din el. Crearea de cursuri menite să îi ajute pe oameni să abordeze viața strategic este următorul meu milestone din plan.

Programul acesta e parte din misiunea mea de a ajuta 1 milion de români să își aleagă meserii conform identității lor și să lucreze conform unor standarde de muncă sănătoase.

Parcurgând
acest
program:

Testimoniale

Înainte de a participa la programul Andrei, avem stări destul de confuze. Simțeam că jobul este problema. Aveam o energie limitată, care simțeam că se termină la prânz, și simțeam că eram neproductivă și dezamăgită. Aveam impresia că toată lumea are o problemă cu mine. Programul m-a ajutat să mă regăsesc pe mine însami. Să îmi cunosc punctele forte și să le accept. Acestea erau blocate de mult timp. Mi-am înțeles blocajele, am văzut ce m-a oprit în a fi așa cum îmi doresc la job.
Anamaria
Danemarca
Datorită acestui program, am început să mă gândesc la planurile mele de viitor. Înainte mă gândeam doar spre vârsta de pensionare pt că da, societatea noastră te scoate la pensie anticipat la 40+, iar eu nu mai aveam mult până acolo. Apoi am realizat că odată ce te descoperi, vârstă rămâne doar un număr. Am început să-mi construiec un plan de dezvoltare și să fac pasi mici în direcția spre care vreau să mă îndrept.
Ramona
Bucuresti
M-a ajutat într-un fel în care nu m-am așteptat. Am reușit să înțeleg că trebuie să îmi acord mai multă atenție și să mă prioritez pe mine. Am înțeles că este important să mă identific, să mă cunosc, să fiu sinceră cu mine și să îmi cunosc valorile după care mă ghidez atât pe plan personal cât și profesional.
Simina
Bucuresti
Nu știam ce vreau să fac cu viața mea pe plan profesional . Acum am înțeles foarte bine că am nevoie de un plan bine pus la punct, de obiective și de o strategie profesională. Mi-am dat seama că îmi doresc să dau la magistratură și exact asta voi face!
Daniela
Bucuresti
Nu știam încotro să o apuc și ce să fac mai exact cu viața mea. M-am înscris în program în ziua când mi-am dat demisia. Acum, văd din orice o oportunitate. Programul mi a oferit o claritate și un start pentru a mă conecta cu mine însami și să îmi deschid propriul business.
Alexandra
Bucuresti
M-a ajutat într-un fel în care nu m-am așteptat. Am reușit să înțeleg că trebuie să îmi acord mai multă atenție și să mă prioritez pe mine. Am înțeles că este important să mă identific, să mă cunosc, să fiu sinceră cu mine și să îmi cunosc valorile după care mă ghidez atât pe plan personal cât și profesional. Am găsit că îmi doresc foarte multă autonomie. Dar cel mai important e că m-a ajutat să înțeleg că un plan de carieră mă ajută să am perspectiva și să îmi setez o tintă unde îmi doresc să ajung.
Carmen
UK
Andra, simt că n-aș putea să îți mulțumesc vreodată îndeajuns, pentru faptul că m-ai ajutat să îmi deschid aripile… pe care, de fapt, uitasem că le am. E aproape un an de când te-am descoperit și am parcurs programul tauși deși preconizăm că voi face un pas către o reconversie profesională spre primăvara, am deja 2 luni de când visul e realitate. E fascinant cum s-a întâmplat totul, într-un timp atât de scurt! Nu există cuvinte să exprimi atâta recunoștință, însă nu obosesc niciodată să le povestesc tuturor despre tine!
Alina
Galati
După multă frustrare, nemulțumire, oboseală, am reușit să înțeleg unde mă aflu în viața profesională și personală. Să îmi stabilesc următorii pasi pt a evolua, pentru a contribui și pentru a fi fericita și nerăbdătoare în legătură cu ceea ce va urma. Am mai multa încredere în deciziile mele, sunt vizibilă și mă bucur că am facut design de carieră!
Raluca
Bucuresti
La momentul la care m-am înscris, viața mea era pe repede înainte și aveam un sentiment acut de anxietate și lipsa unei busole care să-mi arate sensul. Mi-am găsit calea care mă va duce spre o viață împlinită și în rezonanță cu valorile și misiunea mea, atât personal cât și profesional!
Ramona
Germania
Nu aveam încredere că pot reuși cu jobul ales până să urmez acest program. L-am urmat printr-o recomandare și nu regret deloc. M-a ajutat să îmi fac un plan și să am claritate.
Stefan
Romania

Cât e nevoie să investești ca să ai șansa la un NOU START ÎN VIAȚĂ?

Materiale de lucru:

Investiție ta - 2550 RON

La plata integrală

Te întrebi dacă astfel de programe funcționează?

Unlock Change funcționează 100% . Dacă și numai dacă PUI ÎN APLICARE tot ce înveți!

Nu e suficient să știm TEORIA. Avem nevoie să punem tot în practică, să ne adaptăm schimbărilor și să pivotăm atunci când situația o cere.

În viață nu e despre ce știi. E DESPRE CE FACI CU CEEA CE ȘTI.

Dacă după ce ai parcurs prima intalnire de grup, consideri ca nu e programul potrivit pentru tine, ne poți scrie la admin@scoaladehr.ro pentru a solicita refund 100%.

Anual se organizează doar 3 grupe de Unlock Change cu câte 30 participanți.

Pentru a-ți rezerva locul, e necesar să te înregistrezi pe lista de așteptare.

În urma înregistrării vei primi un apel din partea unuia dintre colegii noștri pentru a valida împreună că acest program este 100% ceea ce ai nevoie.

Dacă decizi să confirmi înscrierea, vei putea achita integral beneficiind de reducerea de 10% sau poți achita prima rată, urmând să stabilești tu și datele următoarelor facturi, în funcție de disponibilitatea financiară.

FAQ

Nimic. Tocmai asta e problema. Dacă nu parcurgi acest program, nu se schimbă nimic. Nu se întâmplă nimic

Vei aplica zeci de tehnici din zeci de cursuri și vei tot pune plasturi peste problemele tale. Dar adevărul e că pentru a corecta ce nu merge acum în viața ta e nevoie să găsești și să vindeci sursa a blocajelor tale.

Dacă nu schimbi nimic azi în cum trăiești, cum vă arăta viața ta peste 30 de ani?

Toate întâlnirile au loc online, via Zoom. Calendarul de sesiuni va fi anunțat cu o săptămână înainte de a da START unei noi grupe, astfel încât să ai timpul necesar să iți rezervi în calendar fiecare sesiune.

În întâlnirile de grup vei descoperi multă informație relevantă dezvoltării tale, dar în întâlnirile individuale vei lucra cu un specialist care să te ajute să înțelegi cum să integrezi noi practici în viața ta. Nu e doar despre ce învățăm. E despre ce facem cu tot ce învățăm!

Dacă nu ai primit toate detaliile necesare din această pagină, ne poți scrie oricând la info@scoaladehr.ro pentru a ne adresa orice întrebări mai apar!

© Toate drepturile rezervate. 2022