Am deschis lista de pre-inscrieri pentru cei ce isi doresc sa isi rezerve unul din cele 100 de locuri disponibile in 2024 in TRANSFORMATIVE CAREERS.

Am sustinut mii de romani sa isi gaseasca rostul in munca si viata, sa gaseasca medii sanatoase de lucru sau sa faca reconversii profesionale, prin metodolgia de reinventare profesionala CAREER REFRAMING!

Program de DEZVOLTARE STRATEGIE PROFESIONALA

TRANSFORMATIVE CAREERS

7 FEBRUARIE - 6 DECEMBRIE 2024

Program dedicat angajatilor, candidatilor sau freelancerilor ce isi doresc sa isi creasca valoarea profesionala si financiara in piata muncii, sa descopere sensul in munca si sa munceasca cu placere sau sa NU mai lase munca sa le afecteze calitatea vietii de familie sau sanatatea!

Intra intr-o comunitate privata de oameni dornici sa isi dezvolte cariera si lasa expertii in dezvoltare profesionala si Piata Muncii sa te ajute in demersul tau profesional

Worshopurile in proportie de 70% LIVE si 30% pre-inregistrate, sunt sustinute de Andra si echipa de Traineri dedicata acestui program

Totul pentru un cost lunar mai mic decat o sesiune de consultanta cariera 1:1!

CE VALOARE ARE PROGRAMUL?

Valoarea totală a Programului și a bonusurilor din Program depășește 1000 de euro/LUNAR

CARE E INVESTIȚIA TA?

499 Ron

cost membership lunar

SCAPA DE:

Mediile toxice

Sefi agresivi

Munca repetitiva, fara placere

Burnout

Munca multa, grea si platita prost

TRECI LA:

Medii de lucru sanatoase

Colectiv colaborativ

Munca cu sens

Productivitate

Claritate si valorificare profesionala

De la Gabor Mate am invatat in urma cu multi ani cat de grav e sa nu intelegem mecanismele mintii noastre in modul in care muncim!

Sa nu fim constienti de capacitatea de autosabotare a subconstientului nostru, ne poate duce in workaholism, burnout sau chiar depresie.

De aceea metodologia Career Reframing are la baza explorarea mecanismelor tale de autosabotare si repozitionarea ta in fata lor.

Andra Pintican,
Fondator Centrul de Cariera

Te-ai intrebat vreodata DE CE muncesti asa cum muncesti?

Si mai ales….cum ar trebui sa muncesti ca sa ai viata la care tot visezi?

Peste 75% din românii cu vârste cuprinse între 24 -41 ani, declară că au suferit de burnout și că munca le afectează calitatea vieții personale.

58,6 % din români spun că intentioneaza sa isi schimbe jobul in 2023.

55,4 % din români declară că vor sa faca o reconversie profesionala in urmatorii 5 ani spre Antreprenoriat, IT, HR sau MKT.

TU CUM TE ASIGURI CA ESTI UN CANDIDAT VALOROS IN PIATA MUNCII IN URMATORII 5-10 ANI?

Vreau 1 din cele 100 membership-uri de 8-12 ore de consiliere si dezvoltare lunar cu doar 499 RON/luna!

Piata Muncii devine tot mai incerta. Sunt schimbari majore de comportamente si nevoi atat la angajati cat si la angajatori.

Pare ca nimic din ceea ce stiam nu se mai aplica si faptul ca media ne bombardeaza cu vesti negative nu ne ajuta sa ne facem planul de actiune.

Asa ca devine necesar sa iti dai voie sa primesti ajutor specializat de la profesionisti antrenati special in consilierea de cariera.

Poti primi TOT ajutorul de care ai nevoie in singurul program LIVE de Consiliere Cariera cu Andra Pintican in 2024!

Fiecare podcast, articol, influencer ne tot indeamna sa investim in terapie si dezvoltare personala.

Dar cum sustii financiar atatea specialitati extrem de importante in viata ta?

Costul unei sesiuni de consiliere cariera, terapie, coaching sau orice alta forma de dezvoltare profesionala este intre 200-500 Ron. Pentru O ORA.

Si ca sa vezi rezultate ai nevoie de intalniri saptamanale!

Stiu asta pentru ca in asta investesc de ani de zile. Peste 45.000 de euro am investit in ultimii 3 ani in terapii, cursuri si scoli de terapie si consiliere cariera.

!!! CRED CA ACCESUL LA DEZVOLTARE E UN DREPT UNIVERSAL !!!

Asa ca lansez TRANSFORMATIVE CAREERS, un program in care timp de 10 luni primesti intre 8 si 12 ore de dezvoltare asistate de mine si alti specialisti , intr-o comunitate PRIVATA, la un pret mai accesibil decat o sesiune privata!

Toate aceste actiuni, ca TU sa poti sa iti atingi potentialul profesional pe care il meriti!

PASI ACCESARE PROGRAM SI COMUNITAT

Iti rezervi un loc din cele 100 disponibile, achitand taxa non refundable de 100 de Lei, pana pe 2O Ianuarie

Primesti pe mail confirmarea rezervarii, calendarul primei luni de workshopuri si un link pentru a accesa platforma comunitatii.

La inregistrarea in platforma poti opta pentru plata lunara a abonamentului in comunitate sau plata integrala, cu discount.

Dupa Inregistrarea contului si platii primei luni, ai acces in comunitate. Te conectezi cu alti membrii si te inscrii la cursurile lunii Februarie, cand dam start TRANSFORMATIVE CAREERS!

Parcurgând
acest
program:

Testimoniale

Înainte de a participa la programul Andrei, avem stări destul de confuze. Simțeam că jobul este problema. Aveam o energie limitată, care simțeam că se termină la prânz, și simțeam că eram neproductivă și dezamăgită. Aveam impresia că toată lumea are o problemă cu mine. Programul m-a ajutat să mă regăsesc pe mine însami. Să îmi cunosc punctele forte și să le accept. Acestea erau blocate de mult timp. Mi-am înțeles blocajele, am văzut ce m-a oprit în a fi așa cum îmi doresc la job.
Anamaria
Danemarca
Datorită acestui program, am început să mă gândesc la planurile mele de viitor. Înainte mă gândeam doar spre vârsta de pensionare pt că da, societatea noastră te scoate la pensie anticipat la 40+, iar eu nu mai aveam mult până acolo. Apoi am realizat că odată ce te descoperi, vârstă rămâne doar un număr. Am început să-mi construiec un plan de dezvoltare și să fac pasi mici în direcția spre care vreau să mă îndrept.
Ramona
Bucuresti
Nu știam ce vreau să fac cu viața mea pe plan profesional . Acum am înțeles foarte bine că am nevoie de un plan bine pus la punct, de obiective și de o strategie profesională. Mi-am dat seama că îmi doresc să dau la magistratură și exact asta voi face!
Daniela
Bucuresti
Nu știam încotro să o apuc și ce să fac mai exact cu viața mea. M-am înscris în program în ziua când mi-am dat demisia. Acum, văd din orice o oportunitate. Programul mi a oferit o claritate și un start pentru a mă conecta cu mine însami și să îmi deschid propriul business.
Alexandra
Bucuresti
Nu aveam încredere că pot reuși cu jobul ales până să urmez acest program. L-am urmat printr-o recomandare și nu regret deloc. M-a ajutat să îmi fac un plan și să am claritate.
Stefan
Romania
M-a ajutat într-un fel în care nu m-am așteptat. Am reușit să înțeleg că trebuie să îmi acord mai multă atenție și să mă prioritez pe mine. Am înțeles că este important să mă identific, să mă cunosc, să fiu sinceră cu mine și să îmi cunosc valorile după care mă ghidez atât pe plan personal cât și profesional. Am găsit că îmi doresc foarte multă autonomie. Dar cel mai important e că m-a ajutat să înțeleg că un plan de carieră mă ajută să am perspectiva și să îmi setez o tintă unde îmi doresc să ajung.
Carmen
UK
Andra, simt că n-aș putea să îți mulțumesc vreodată îndeajuns, pentru faptul că m-ai ajutat să îmi deschid aripile… pe care, de fapt, uitasem că le am. E aproape un an de când te-am descoperit și am parcurs programul tauși deși preconizăm că voi face un pas către o reconversie profesională spre primăvara, am deja 2 luni de când visul e realitate. E fascinant cum s-a întâmplat totul, într-un timp atât de scurt! Nu există cuvinte să exprimi atâta recunoștință, însă nu obosesc niciodată să le povestesc tuturor despre tine!
Alina
Galati
După multă frustrare, nemulțumire, oboseală, am reușit să înțeleg unde mă aflu în viața profesională și personală. Să îmi stabilesc următorii pasi pt a evolua, pentru a contribui și pentru a fi fericita și nerăbdătoare în legătură cu ceea ce va urma. Am mai multa încredere în deciziile mele, sunt vizibilă și mă bucur că am facut design de carieră!
Raluca
Bucuresti
La momentul la care m-am înscris, viața mea era pe repede înainte și aveam un sentiment acut de anxietate și lipsa unei busole care să-mi arate sensul. Mi-am găsit calea care mă va duce spre o viață împlinită și în rezonanță cu valorile și misiunea mea, atât personal cât și profesional!
Ramona
Germania

Intrebari frecvente si raspunsuri

Vom avea o platforma dedicata in care DOAR membrii comunitatii vor primi invitatie sa isi faca cont. In interior arata mult ca un grup Facebook, acolo vom posta calendarul cursurilor, vom avea grupuri de discutie si ne vom putea conecta unii cu ceilalti fara a fi deranjati de cineva din exterior

Inrolarea membrilor comunitatii se va face intre 20 ianuarie 2 Februarie. Toti participantii ce au achitat taxa de rezervare vor primi un mail cu link catre platforma comunitatii

“Daca tu personal ai vrea sa vii la workshopurile lunare sustinute de echipa de experti, ar trebui sa investesti mai bine de 1000 euro lunar. Insa conceptul acestei comunitati este bazat pe ideea de a face accesibile toate practicile expertilor pentru oamenii ce isi doresc sa dea start schimbare. De accea costul membershipului lunar este de 499 Ron. Astfel incat in aproape un an de cursuri alaturi de o comunitate, platesti mai putin decat ai plati intr-o luna, invatand de unul singur

Deci investitia totala in dezvoltarea ta, timp de 10 luni, intre 7 Februarie- 6 Decembrie 2024, este in valoare de 4491 Ron.”

“La inscrierea in platforma mentionata anterior, vei avea de ales modul de plata.
Vei putea plati lunar cei 499 Ron, ce se vor retrage automat (similar cu sistemul Netflix) sau vei putea opta pentru plata integrala a celor 10 luni, beneficiind de o reducere de 10%. “

Daca ai optat pt plata lunara a membershipului, atunci platforma iti va retrage automat taxa aferenta la inceputul lunii, pentru luna in curs.

“Ne trimiti un mail la admin@scoaladehr.ro si ne dai datele de facturare pentru a-ti emite factura integrala si dupa ce compania achita iti trimitem pe mail un link special de inrolare in platforma, ce nu va mai solicita alta plata.
*La facturile pe persoana juridica se adauga valoarea TVA pretului mentionat.”

Lunar sunt setate 3-4 intalniri. 70 % din intalniri sunt LIVE, online pe zoom si 30% sunt pre-in registrate si le vei gasi in biblioteca virtuala. Vei primi mereu cu o luna inainte programul pe luna urmatoare pentru a putea sa iti rezervi datele in calendar.

Cursurile se tin cu precadere in timpul saptamanii seara, de la 18:00 si uneori sambata de la 10-12.

Desi NU recomandam ratarea intalnirilor, in cazul in care intervin urgente, in platforma va exista o sectiune Biblioteca in care vei gasi TOATE resursele programului. Vei avea acces la ele pana la finalul anului de curs, in 6 Decembrie.

NU recomandam astfel de actiuni. Participantii ce NU sunt pregatiti de un astfel de program nu vor fi implicati 100% si e posibil ca rezultatele sa nu fie cele dorite. Inainte de a achizitiona, este important sa va consultati cu cel ce va primi cadoul

“Da. Iti anulezi contul in platforma si se anuleaza automat si plata recurenta. Vei pierde accesul la comunitate si biblioteca de resurse.
Daca ai platit in avans, primesti refund 100% DOAR daca te retragi dupa primul workshop. In caz contrar nu se practica refunds.”

Nu dam datele tale mai departe altor terti. Le folosim EXCLUSIV pentru comunicarea in acest program si la inrolarea in platforma vei avea un acord GDPR pe care e important sa il citesti si aprobi inainte de a incepe.