BLACK FRIDAY. Profita de reducerea de -60%. 216 Lei in loc de 539 Lei.

Design de carieră

Fă-ți un plan de carieră la fel de unic ca tine!

Plan de dezvoltare carieră inclus

“Nu mai știu dacă eu nu îmi vreau jobul sau el nu mă vrea pe mine. Simt că oricât aș munci, nu e suficient și sunt blocată în a mă dezvolta“.

Așa a început conversația cu Diana. O tipă faină, ambițioasă și cu chef de viață. Și totuși, la 35 de ani, a intrat într-un burnout de toată “frumusețea” .

Nopți nedormite, stări de anxietate de câte ori intră un mail nou în inbox, lipsa energiei pe care băiețelul ei de 3 ani o solicită constant. Acestea sunt câteva din lucrurile cu care se confruntă, lucrând într-un job cu care pur și simplu nu se identifică, nu îi aduce nici o împlinire.

Mi-aș dori să vă spun că discuția cu Diana e un caz izolat. Dar adevărul e că aproape toți participanții la programele Centrului de Carieră vin cu același subiect: câte daune colaterale produc joburile noastre, în care ajungem de multe ori din ….întâmplare.

Așa a fost să fie e fraza pe care o aud cel mai des de la clienții mei când îmi povestesc cum au ajuns să practice de ani de zile un job …care îi face nefericiți,  îi limitează financiar  și sufletește și de cele mai multe ori afectează foarte mult viața de familie. 

Mai bine de 80% din oameni au ajuns în joburile pe care le au azi, din întâmplare.

Având în vedere că :

 • petrecem aproape jumătate din lună la muncă, muncind mereu peste program
 • facem activități ce nu doar că nu ne împlinesc, dar uneori ne mai și frustrează
 • lucrăm în medii toxice, în care nu suntem apreciați
 • visăm noaptea rapoarte și nu ne odihnim din cauza stresului
 • avem joburi doar pentru că pun pâine pe masă, dar nu ne aduc nici o bucurie
 • nu ne dedicăm deloc pasiunilor noastre

… nu e de mirare că 75% din români au declarat că au suferit cel puțin o dată în ultimii 5 ani de burnout.

Toate cele de mai sus se întâmplă și ne afectează viața doar pentru că NU avem joburi conform identității noastre!

Fie că ești în căutarea unui job care să-ți aducă împlinire sau ești pregătit să faci un pas spre antreprenoriat sau freelancing… am creat pentru tine

Design de carieră

programul care te va ajuta:

În carieră

În plan personal

În viața de familie

Testimoniale

Înainte de a participa la programul Andrei, avem stări destul de confuze. Simțeam că jobul este problema. Aveam o energie limitată, care simțeam că se termină la prânz, și simțeam că eram neproductivă și dezamăgită. Aveam impresia că toată lumea are o problemă cu mine. Programul m-a ajutat să mă regăsesc pe mine însami. Să îmi cunosc punctele forte și să le accept. Acestea erau blocate de mult timp. Mi-am înțeles blocajele, am văzut ce m-a oprit în a fi așa cum îmi doresc la job.
Anamaria
Danemarca
Datorită acestui program, am început să mă gândesc la planurile mele de viitor. Înainte mă gândeam doar spre vârsta de pensionare pt că da, societatea noastră te scoate la pensie anticipat la 40+, iar eu nu mai aveam mult până acolo. Apoi am realizat că odată ce te descoperi, vârstă rămâne doar un număr. Am început să-mi construiec un plan de dezvoltare și să fac pasi mici în direcția spre care vreau să mă îndrept.
Ramona
Bucuresti
M-a ajutat într-un fel în care nu m-am așteptat. Am reușit să înțeleg că trebuie să îmi acord mai multă atenție și să mă prioritez pe mine. Am înțeles că este important să mă identific, să mă cunosc, să fiu sinceră cu mine și să îmi cunosc valorile după care mă ghidez atât pe plan personal cât și profesional.
Simina
Bucuresti
Nu știam ce vreau să fac cu viața mea pe plan profesional . Acum am înțeles foarte bine că am nevoie de un plan bine pus la punct, de obiective și de o strategie profesională. Mi-am dat seama că îmi doresc să dau la magistratură și exact asta voi face!
Daniela
Bucuresti
Nu știam încotro să o apuc și ce să fac mai exact cu viața mea. M-am înscris în program în ziua când mi-am dat demisia. Acum, văd din orice o oportunitate. Programul mi a oferit o claritate și un start pentru a mă conecta cu mine însami și să îmi deschid propriul business.
Alexandra
Bucuresti
M-a ajutat într-un fel în care nu m-am așteptat. Am reușit să înțeleg că trebuie să îmi acord mai multă atenție și să mă prioritez pe mine. Am înțeles că este important să mă identific, să mă cunosc, să fiu sinceră cu mine și să îmi cunosc valorile după care mă ghidez atât pe plan personal cât și profesional. Am găsit că îmi doresc foarte multă autonomie. Dar cel mai important e că m-a ajutat să înțeleg că un plan de carieră mă ajută să am perspectiva și să îmi setez o tintă unde îmi doresc să ajung.
Carmen
UK
Andra, simt că n-aș putea să îți mulțumesc vreodată îndeajuns, pentru faptul că m-ai ajutat să îmi deschid aripile… pe care, de fapt, uitasem că le am. E aproape un an de când te-am descoperit și am parcurs programul tauși deși preconizăm că voi face un pas către o reconversie profesională spre primăvara, am deja 2 luni de când visul e realitate. E fascinant cum s-a întâmplat totul, într-un timp atât de scurt! Nu există cuvinte să exprimi atâta recunoștință, însă nu obosesc niciodată să le povestesc tuturor despre tine!
Alina
Galati
După multă frustrare, nemulțumire, oboseală, am reușit să înțeleg unde mă aflu în viața profesională și personală. Să îmi stabilesc următorii pasi pt a evolua, pentru a contribui și pentru a fi fericita și nerăbdătoare în legătură cu ceea ce va urma. Am mai multa încredere în deciziile mele, sunt vizibilă și mă bucur că am facut design de carieră!
Raluca
Bucuresti
La momentul la care m-am înscris, viața mea era pe repede înainte și aveam un sentiment acut de anxietate și lipsa unei busole care să-mi arate sensul. Mi-am găsit calea care mă va duce spre o viață împlinită și în rezonanță cu valorile și misiunea mea, atât personal cât și profesional!
Ramona
Germania
Nu aveam încredere că pot reuși cu jobul ales până să urmez acest program. L-am urmat printr-o recomandare și nu regret deloc. M-a ajutat să îmi fac un plan și să am claritate.
Stefan
Romania

Cine sunt eu?

Superhugs! 

Eu sunt Andra, fondatoare Scoala de HR și Centru de Carieră. Am ajuns HR din întâmplare și eram convinsă că munca trebuie să fie grea, pe bani puțini și mereu în folosul altora.

Treaba asta m-a dus în două burnout-uri și multe drame profesionale până când mi-am dat seama că viața și cei din jur mă controlează pe mine, iar eu nu am niciun cuvânt de spus în viața mea.

În acel moment am decis că eu vreau să dau tonul în viața mea și că pot să am o meserie conform identității mele dacă o să am o strategie de dezvoltare de carieră bine pusă la punct.

Călătoria mea a început acum 2 ani cu un plan de carieră pentru următorii 5. Am realizat deja 80% din el. Crearea de cursuri menite să îi ajute pe oameni să abordeze viața strategic este următorul meu milestone din plan.

Programul acesta e parte din misiunea mea de a ajuta 1 milion de români să își aleagă meserii conform identității lor și să lucreze conform unor standarde de muncă sănătoase.

6 motive să urmezi acest program:

Cât e nevoie să investești ca să ai șansa la un NOU START PROFESIONAL?

Design de Carieră

CURS ONLINE
539
216 RON
 • 17 module cu concepte despre strategie de viață si design de cariera cu exerciții practice ghidate de Andra
 • Fișă inventar de personalitate
 • Fișă 3 MIQ
 • Blueprint carieră
 • Framework plan dezvoltare profesională
 • Personal branding canvas
 • Fișa de autocoaching
 • Bonus - Agenda Design de Cariera

Te întrebi dacă astfel de programe funcționează?

Design de Carieră funcționează 100% . Dacă și numai dacă PUI ÎN APLICARE tot ce înveți!

Nu e suficient să știm TEORIA. Avem nevoie să punem tot în practică, să ne adaptăm schimbărilor și să pivotăm atunci când situația o cere.

În viață nu e despre ce știi. E DESPRE CE FACI CU CEEA CE ȘTI.

Dacă după ce ai parcurs primele două din cele 17 module simți că nu e programul potrivit pentru tine, ne poți scrie la admin@scoaladehr.ro pentru a solicita refund 100%.

Înscrie-te acum și primești GRATUIT agenda special creată pentru parcurgerea acestui program, în valoare de 65 Ron.

FAQ

Nimic. Tocmai asta e problema. Dacă nu parcurgi acest program, nu se schimbă nimic. Nu se întâmplă nimic.

Peste 10 ani te vei găsi poate într-un job diferit, dar într-un scenariu similar. Vei avea aceleași probleme, poate chiar mai profunde, ce au provocat daune tot mai mari de-a lungul timpului.

Vei fi adunat în schimb multe regrete și frustrări personale.

Serios acum, lăsând la o parte faptul că încerc să îți vând ceva, imaginează-ți pentru câteva secunde că NU schimbi nimic acum în viață ta profesională. Cum vor arăta cariera și viața ta peste 20-30 de ani?

Dacă ne-am întâlni, peste mulți ani, ce mi-ai povesti despre cum ai trăit?

 1. Dă click pe butonul Comanda
 2. Completeaza formularul atent
 3. Alege modalitatea de plata
 4. Asigură-te că e totul completat și apasă pe butonul “Plasează comanda”

Recomandăm să iți setezi timp special în calendar pentru ele și să te asiguri că nu te întrerupe nimeni. Musai să ai pix și foi la îndemăna. Se lucrează foarte mult 🙂 Nu iți dam o rețetă universală. Te ajutam să creezi un career path la fel de unic că tine!

 • 17 module cu concepte despre strategie de viață si design de cariera cu exerciții practice ghidate de Andra – 750 lei
 • Fișă inventar de personalitate 80 lei
 • Fișă 3 MIQ 80 lei
 • Blueprint carieră 130 lei
 • Framework plan dezvoltare profesională 150 lei
 • Personal branding canvas 50 lei
 • Fișa de autocoaching 100 lei
 • Bonus – Agenda Design de Cariera 45 lei

Cursul se va desfășura online și vei avea access în platformă după ce finalizezi comanda. Te poți loga oricând și poți urmări cursul în funcție de disponibilitatea ta.

Design de Carieră

CURS ONLINE
539
216 RON
 • 17 module cu concepte despre strategie de viață si design de cariera cu exerciții practice ghidate de Andra
 • Fișă inventar de personalitate
 • Fișă 3 MIQ
 • Blueprint carieră
 • Framework plan dezvoltare profesională
 • Personal branding canvas
 • Fișa de autocoaching
 • Bonus - Agenda Design de Cariera

Contact

Toate drepturile rezervate. Centrul de Cariera by Andra Pintican, 2022.